Data Center Expert

Adatközpont, szerverszoba, rack helyiségek felügyeleti rendszerei. Data Center Infrastruktúra Menedzsment. (DCIM) Adatközpontokhoz kapcsolódó eszközök, felügyeleti szoftverek, diesel vezérlők, PLC vezérlők.

APC NetBotz rendszerek gyors összehasonlítása

A számunkra megfelelő APC NetBotz rendszerek közül néha nem is olyan egyszerű kiválasztani melyik számunkra a legmegfelelőbb. 

A legelterjedtebb NetBotz rendszerekről már születek cikkek, mely segít a számunkra legalkalmasabb felügyeleti eszköz kiválasztásában. 

Az alábbi táblázat segítségével gyorsan összehasoníthatjuk a különböző rendszerek alapvető funkcióit. 

netbotz_product_compatibility_matrix-1.jpgnetbotz_product_compatibility_matrix-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dcim.blog.hu/api/trackback/id/tr1814903894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Data Center Expert

Adatközpontok működtetéséhez szükséges kritikus erőforrások figyelése, felügyelete.

NOVÁK GÁBOR - Data Center Expert

Adatközpontokban elhelyezett központi felügyeleti rendszerekkel is foglalkozom. A kritikus infrastruktúra felügyeletére alkalmas eszközök bemutatása céljából hoztam létre ezt a blogot. Ezen rendszerekhez kacsolódó megoldásokról, eszközökről közérthetően. Felügyeleti szoftverek, diesel vezérlők, egyedi megoldások.

Schneider University

Érdeklődési kör: DCIM (Data Center Infrastructure Monitoring

süti beállítások módosítása